Archief wijkraad Heksenberg / Pronsenbroek

27-05-2010

Scouting Heksenberg ook naar JubJam 100 Roermond

Carwashing middel om verblijfkosten te verlichten

Van zaterdag 24 juli tot woensdag 4 augustus 2010 is ook Scouting St.Gerardus Heksenberg (opgericht in 1950) present tijdens het in Roermond te houden 10 daagse jubileumkamp/jamboree. Genoemd evenement welke gehouden wordt op een ruim 60 hectare groot terrein heeft, in het kader van 100 jaar Scouting Nederland, de passende benaming gekregen van JubJam 100 en mag dientengevolge ongetwijfeld
als bijzonder aangemerkt worden. Het gaat immers om het beste van land-, lucht en waterscouting en zal voor de deelnemers, dus ook uit Heksenberg, letterlijk een “once in a lifetime experience” zijn. Het belooft, volgens de organisatoren, voor de ruim 15.000 scouts (waaronder 25% uit het buitenland) het meest fantastische kamp van de eeuw te worden.

Carwashing
Uiteraard zijn kosten verbonden aan deelname. Mede op initiatief/idee van Randy Dalm (15 jaar van ouderraad-explorers Scouting St.Gerardus) bijgestaan door vriend Tim Kreukels, gaat men op zondag 20 juni a.s. een bijzondere activiteit ontplooien.
Met dank aan beheerder wijkgebouw ’t Gringeltje en Stichting Wijkraad
Heksenberg/Pronsebroek gaat men op genoemde zondag van 11.00 tot 16.00 uur op voorplein ingang en parkeerplaats van ’t Gringeltje (auto)-carwashing doen. Voor de luttele prijs van 5 euro draagt men zorg dat de buitenkant van de auto er weer glimmend uit zal zien. Overigens is het de bedoeling dat hoofdzakelijk personenauto’s een buitenkant wasbeurt ondergaan. Uiteraard hoopt Randy, Tim en zijn scoutingcollega’s dat heel wat auto’s op zondag 20 juni a.s. onderhanden genomen mogen worden en de opbrengst
ertoe zal bijdragen dat ook de Heksenbergers een leuke en onbezorgd jubileumkamp in Roermond mogen beleven.
Het zij hen gegund.

Reünie
B.g.v. haar 60 jarig jubileum (dit jaar 2010 dus) is Scouting St. Gerardus, i.v.m. de intensieve voorbereidingen, voornemens om op een nog nader te bepalen datum in 2011 een reünie te houden. Eenieder die lid is geweest en/of nog steeds lid zijn of als men iemand kent die vroeger lid is geweest kunnen dit nu al kenbaar maken via e-mailadres:
blueeyes@telfort.nl of even een belletje naar 06.19811241-C.S.