Beste buurtbewoners van Heksenberg/Pronsebroek

Via deze weg wil ik me graag voorstellen aan iedereen. Mijn naam is Susan Hurenkamp en ik ben sinds 1 september 2014 begonnen als gebiedsregisseur in Heerlen. De Heksenberg is een van de buurten waar ik actief in ben.  Even kort wat over mijzelf:  ik ben 47 jaar, getrouwd met John en we hebben twee kinderen. Onze zoon Wessel is 16 jaar en dochter Emma is 15 jaar. Ik ben sinds 1993 werkzaam bij de gemeente Heerlen en heb afwisselend gewerkt bij kasteel Hoensbroek,  het Thermenmuseum  en als beleidsmedewerker jeugdbeleid/integratie. En nu dus gebiedsregisseur, een job waar ik nu al, na ruim vier maanden, veel voldoening van heb. Ik zal regelmatig in de buurt aanwezig zijn, zoals o.m. waar mogelijk en op verzoek  bij de bestuursvergaderingen en spreekuur van Stichting Wijkraad. Mochten er vragen zijn dan hoor ik ze graag.

Met vriendelijke groet,

Susan Hurenkamp Buurtregisseur BGW Heerlen