't Gringeltje

‘’t Gringeltje”

Al jaren heeft Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek haar domicilie in gebouw ‘’t Gringeltje” (eigenaar Woonpunt), zoals bekend gelegen op de Hei-Grindelweg. Genoemde Stichting “verblijft” in de onderste verdieping, terwijl op de begane grond de Tovertuin kinderdagverblijf domicilie heeft.

Overigens is de heer Hans Wunderink, bestuurder/penningmeester van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek ook de accurate beheerder van het St. Wijkraad onderkomen. De foto’s geven een uitstekend beeld van de mogelijkheden die ín het wijkgebouw geboden worden. Van ontvangsthalletje, kantoor, zaalruimten (voor o.m. vergaderingen/bijeenkomsten) tot zelfs een elektrische traplift (voor hen die moeilijk ter been zijn) toe-C.S.

Ontmoetingscentrum 't Gringeltje  Hei-Grindelweg 82   6414 BT  Heerlen

Grotere kaart weergeven