Avondwandeling Sibelco
Home
Omhoog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibelco/vh Sigrano Heerlen organiseert avondwandeling

Genoemd evenement vervolg op geslaagde excursiedag

Op 1 februari jl. organiseerde Sibelco Europe (v/h Sigrano) Heerlen een geslaagde excursiedag in haar groevegebied Heksenberg. Het werd een meer als gezellige excursie welke de deelnemers en deelneemsters zeer tot tevredenheid stelde. Genoemde tevredenheid heeft er toe geleid dat Sibelco besloten heeft om een vervolg te organiseren in de vorm van een avondwandeling. Ook deze zal plaats vinden in de voormalige Sigrano-groeve.  En wel op woensdag 27 augustus a.s. 

Onder begeleiding van een natuurgids zullen opnieuw de oevers van een al heringericht deel van de groeve verkend worden. Naar Hans Ophelders (Site Manager Sibelco Heerlen) laat weten brengt een ander seizoen immers andere natuur, andere flora en fauna om te ontdekken. De wandeling start om 19.30 uur aan de toegangspoort Koolkoelenweg 40 in Heksenberg-Heerlen. Om deze wandeling tot een goed einde te brengen is het van belang, c.q. vereist, om een paar stevige wandelschoenen aan te trekken. 

Ge´nteresseerd om deel te nemen aan deze (na)-zomerwandeling? Dan is het noodzakelijk om vˇˇr vrijdag 22 augustus zich aan te melden via de volgende link:

www.flexmail.be/inschrijving-avondwandeling-27-8-2014 . Gelieve wel rekening te houden dat, om praktische redenen de deelname plaatsen beperkt is.

 

Tekst: Callie Steijaert/foto: website buursibelco

 

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 02-nov-2015 23:18

 

www. gnsystem.nl

   
Terug naar
boven / index